1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÇANAKKALE KAHRAMANLIK DESTANIDIR

ÇANAKKALE KAHRAMANLIK DESTANIDIR
Bu haber 15 Mart 2021 - 10:24 'de eklendi ve 552 views kez görüntülendi.

KAYMAKAM EMRAH AKDUMAN:

ÇANAKKALE KAHRAMANLIK DESTANIDIR

Pozantı Kaymakamı Emrah  Akduman, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 106.Yıl dönümü dolayısıyla aşağıdaki açıklamayı yaptı:

“Çanakkale Zaferi, tarih boyunca bağımsızlık, hürriyet ve vatan sevgisi uğruna savaşmaktan çekinmeyen Türk Milleti’nin, sarsılmaz birlik ve beraberliğinin, en güçlü nişanesi; tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün imkansızlıklara rağmen, vatanını korumak için verdiği Milli Mücadelenin Destanıdır.

 Türk ve Dünya tarihine damga vurmuş, en önemli olaylar arasında yer alan 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi, bir milletin birlik ve beraberlik içinde verdiği, Şanlı mücadelenin unutulmaz hatırası olmak bakımından, insanlık tarihinde eşine az rastlanır, bir kahramanlık destanıdır.

 Kurtuluş Savaşı’nın kazanılmasına zemin hazırlayan ve aynı zamanda Türkiye Cumhuriyet’nin de temellerinin atıldığı bu şanlı zafer, Türk Milletinin bağımsızlık yolunda fedakarlığının, inancı uğrunda şehadet kararlığının kanıtıdır.

Aziz Şehitlerimizin Kanlarıyla Suladıkları ve bizlere emanet ettikleri bu toprakları, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da muhafaza etmek, en Kutsal görevlerimizdendir. Bizlere, bu Büyük Zaferin gururunu yaşatan Şehitlerimizi, asla unutmadan, birlik ve beraberliğimizin önemini idrak ederek, yeni nesillere bu bilinci aktarmayı bir borç bilmeliyiz.

Bu duygu ve düşünceler ile, Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıl Dönümü’nde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları olmak üzere, ebediyete intikal eden tüm Şehitlerimizi Rahmet, Minnet ve Şükranla Anıyorum.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER