1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

EROĞLU: TARIMIN DESTEKÇİSİ, HİZMETİN ÖNCÜSÜ OLACAĞIZ.

EROĞLU: TARIMIN DESTEKÇİSİ, HİZMETİN ÖNCÜSÜ OLACAĞIZ.
Bu haber 09 Eylül 2019 - 9:37 'de eklendi ve 609 views kez görüntülendi.

Festivalin Yankıları Devam Ediyor

EROĞLU: TARIMIN DESTEKÇİSİ
HİZMETİN ÖNCÜSÜ OLACAĞIZ.

Aradan 10 gün geçmesine rağmen yankısı hala devam etmekte olan Karakışlakçı BAL ve ÇİLEK Festivalini mükemmel organizasyonu ile taçlandıran Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Şenol Eroğlu Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’a yaptığı açıklamada Festivali şöyle değerlendirdi.

BİLGİ ALDI

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar, festival organizasyonun her anı ile ilgili olarak benden devamlı bilgi aldı. Bu konudaki hassasiyeti aynı şekilde Büyükşehir Belediye Bürokratlarına da yansıdı sonuçta birlikte mükemmel bir organizasyonu yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz.
Planlandığı gibi festivalin vatandaşlarla buluşma bölümünden sonra Bal çadırları ve Çilek ekim alanları dolaşıldı. Sayın Karalar burada da yine üreticilerden bilgi aldı. Ve yapılaması gerekenleri de bürokratlarına not olarak iletti.

MUHTARLARLA TOPLANTI

Karakışlakçı BAL ve Çilek Festivalinin üçüncü bölümünde Kamışlı Sezer Tesislerinde muhtarlarla bir toplantı yapıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Zeydan Karalar yine bürokratları ile birlikte iki saate yakın muhtarları tek- tek dinledi. Notlar aldırdı. Ayrıca bana da yapılan işler hakkında kendisini sık- sık bilgilendirmemi istedi. Yaptığı konuşmada kamu yararına olan her işin peşine düşeceklerini ve olağan üstü bir gayretle yapamaya çalışacaklarını belirterek şunları söyledi:

ÜÇ KAT HİZMET YAPACAK
“ Sizlere söz veriyorum. Bütün olumsuz şartlara rağmen geçmiş beş yılların üç katı hizmet yapamaz isem başkanlık dönemim sonunda benden hesap sorun.”
Siz de verdiğim sözlerin takipçisi olun İlçe Başkanımız ve Pozantı Belediye Başkan Adayımız Sayın Şenol Eroğlu da sizlerle benim aramda devamlı irtibat sağlayarak hizmet köprüsünün önemli bir ayağını teşkil edecektir.

İSTEKLER

CHP Pozantı İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu muhtarların isteklerinin genelde alt yapı tesislerinin yanı sıra mahallelerini çok amaçlı sosyal hizmet binaları yapılması içinde Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’dan talepte bulundular.

KAMIŞLI DA ŞÖLEN

Başkan Şenol Eroğlu programın dördüncü ayağı olan Zeydan Karalar’ın Kamışlı’larla bulaşmasını şöyle anlattı.
Sayın Büyükşehir belediye Başkanımız beraberindeki bürokratları ile birlikte Kamışlı4ya geldi. benden kendisini vatandaşlarla buluşturmamı istedi. Esnaf ziyareti ile başlattığımız gezide kahveler önemli bir yer tuttu. Başkanımız burada vatandaşların derdini yine bire- bir dinledi bürokratlarına tekrar not aldırdı. Bazı talep sahiplerinin cep telefonlarını alarak zaman- zaman kendilerini arayabileceğini belirtti. Bu kahve ziyaretinde vatandaşlardan gelen hoşkin ve batak oynama teklifin den büyük bir memnunluk duydu. Ve böylece Kamışlı halkı ile de çok samimi bir ortam oluşturdu.

YEMEK VE KONSER

Bal ve Çilek Festivalinin son programı yemekli konser oldu. Saat 18.00’den itibaren başlayan bi etkinlikte vatandaşlar Büyükşehir belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’a çok yoğun bir ilgi gösterdiler. Adeta izdiham yaşandı. Başkanımızın kendileri ile aynı masada yemek yiyor olması da büyük takdir topladı. Çok sıcak ilişkiler oluşturuldu. Bu da CHP’nin halkla bütünleşmesinin çok güzel bir örneğini teşkil etti. Yaklaşık üç bin kişiye yemek hizmeti verildi. Bu kadar aşarı rağbet olması beklenmediğinden bazı önemsiz eksiklikler oldu ise de hiç bir aksamaya meydan verilmedi.

KONUŞMA

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar konser öncesi Kamışlı halkına yaptığı konuşma da şunları söyledi:
Hizmet yapabilmek için kaynak bulmak zorundayım bunu da başarabilmek için çok iyi bir ekip oluşturmam gerekiyor. Bazı hizmetlerin veya olası eksiklikler gözümden kaçmış olabilir bunundan çaresini buldum. Bilgili ve deneyimli büroktarlardan oluşan bir denetleme kurulu oluşturdum bu kurul devamlı belediye hizmetlerinin yapılmasının takipçisi olacak olup, bana her zaman bilgi vereceklerdir. Buradan sizlere söz veriyorum geçmiş hizmetlerden üç kat daha fazla hizmet yapacağım zaman zamanda yapacağım mahalle ziyaretleri ile de sizlerden bilgi alacağım dedi.
Başkan Zeydan Karalar’ın bir günlük BAL ve ÇİLEK organizasyonu yine başladığı gibi aksaksız ve gördüğü büyük ilgi ile sonladı.

ÖNCÜSÜYÜZ
CHP Pozantı İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu açıklamasının son bölümünde, CHP’li Belediyelerin hizmetlerini şöyle değerlendirdi:
“Öncelikli olarak, kentten köye dönüşü, Belediyelerimizin vermeye başladığı hizmetlerle, gerçekleştireceğiz.Bu konudaki sloganımız ise, Tarımın Destekçisi, Hizmetin Öncüsüyüz. şeklindedir. Sadece CHP’li Belediyelerin uygulamaya başlattığı, bu hizmet anlayışı, kırsal kesimlerde de ekonomik getirilerle büyük destek görmekte olup, her geçen gün artan üretim modelleri ile, ülkemiz şimdiden, tarımsal ve zirai ürünlerde büyük hamleler yapmaya başlamıştır” dedi.
( Özel Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER