1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

GENELDE İTTİFAK, YERELDE GÖNÜL BİRLİĞİ, DEVAM EDECEK

GENELDE İTTİFAK, YERELDE  GÖNÜL BİRLİĞİ, DEVAM EDECEK
Bu haber 26 Mart 2018 - 8:59 'de eklendi ve 1.032 views kez görüntülendi.

Çevre ve Şehircilik Bakan Müşaviri Ahmet Zenbilci Pozantı’ya geldi.

GENELDE İTTİFAK, YERELDE

GÖNÜL BİRLİĞİ, DEVAM EDECEK

Aktif siyasete 2004 yılında Adana’nın, Sofulu Belediyesinden, Ak Parti Belediye Başkanı olarak başlayan, devamında, 2009 – 2014 yerel seçimlerinde, yeni oluşturulan, Sarıçam Merkez İlçesi Belediye Başkanlığı ile, siyasette yıldızı parlayan, devamında ise Ak Partinin, burada seçim kaybetmesi sonrası, Ankara Genel Merkezde, Çevre ve Şehircilik Bakan Müşaviri olarak, görevlendirilen Ahmet Zenbilci, geçen hafta, 23 Mart 2018 Cuma gününü Pozantı’da geçirdi.

KARŞILAMA

İlçe girişinde, Başkan Yusuf Arısoy ve bir gurup partili tarafından karşılanan Ahmet Zenbilci’yi İlçe binasında da kalabalık bir partili topluğu karşıladı.

Müşavir Ahmet Zenbilci, İlçe binasında yaptığı istişare toplantısını izleyen, tek Basın Mensubu olan, Yönetici Muhabirimiz Hayriye Eroğlu’na da, özel açıklamalarda bulundu.

BAŞARISIZ

Çevre ve Şehircilik Bakan Müşaviri Ahmet Zenbilci, Pozantı Belediyesinin, başta alt yapı olmak üzere, diğer hizmetlerde de yetersiz olduğuna değinerek, şunları söyledi:

“Pozantı, Yörük Türkmen geleneğini devam ettiren, Milliyetçi ve Muhafazakar bir toplumdan oluşmaktadır. Halayı ile, Türküsü ile, bu Milli oluşumunu devam ettirmekte olan Pozantı, çok iyi hizmetlere layıktır. Bu da ancak, Ak Parti Belediyeciliği ile olacaktır. Çalışmalarını dikkatle izlediğimiz ve başarılı bulduğumuz, İlçe Başkanı Yusuf Arısoy ile, yönetim Kurulu Üyelerinde ve Teşkilat mensuplarından beklediğimiz, yerel seçimler de, Pozantı’yı Ak Parti Markasına kavuşturarak, vatandaşlarımıza hizmet imkanını, partimize vermelidirler”.

KANSER MADDESİ İÇERİYOR

Bu açıklamalar arasında, Pozantı Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, Müşavir Zenbilci’ye yaptığı bilgilendirme açıklamasında, şunları söyledi:

“Sayın Müşavirim, vatandaşların bizlerden talebi, her geçen gün artıyor. Bunların başında, Akçatekir’in alt yapısında, en ufak olumlu bir gelişme olmaması. Vatandaşlar, hala kanserojen maddesi içeren borulardan, su içiyorlar. Ayrıca, bu yerleşim yerinde, kanalizasyon dahi yapılmadı. Pozantı içinde, aynı durum mevcut” şeklindeki konuşmasını, Zenbilci şöyle ve cevapladı:

Sayın Başkan. Bu açıklamanız beni şaşırttı. Biz, Büyükşehir Belediyesine, sadece alt yapı hizmetleri için, 1 Katrilyon lira para gönderdik. Sizin eksikliğini belirttiğiniz, bu hizmetlerin yapılması da, bu paranın içindeki, harcama kalemlerinde yer almaktadır. Kaldı ki, bu hizmetlerin yerine getirilmesi içinde, öyle çok büyük meblağa ihtiyaç yok. Bunun takipçisi olarak Ankara’da, tekrar bu konuyu, dile getireceğim. Çözümü için de, uğraş vereceğim” dedi.

KIRMADAN MUHALEFET

Zenbilci, rakip Belediyelerin çalışmalarının, son derece iyi izlenmesi gerektiğini belirterek, şunları söyledi:

“Ak Parti olarak, bizim kişilerle veya Belediye Başkanlarıyla, işimiz de yok sorunumuzda. Bizim konumuz hizmetlerin yapılıp yapılmadığıdır. İşte, bu konuda kimseyi kırmadan, şahısları hedef almadan, yapılamayan hizmetleri dile getirerek, eleştirimizi ve muhalefetimizi yapacağız”

YERELDE İTTİFAK YOK

Çevre ve Şehircilik Bakan Müşaviri Ahmet Zenbilci’nin, açıklamasının en önemli bölümü ise, yerel seçimlerde, MHP ile İTTİFAK yapılıp, yapılmayacağı konusuyla ilgili, yaptığı net açıklama oldu.

İttifak Genel de devam edecektir. Ancak yerelde ise, seçim ittifakı değil, gönül ittifakı aynı şekilde sürecektir. Bu strateji dahilinde, çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Vatandaşa dokunarak, gönüllerini alarak, siyaset yapacağız. Ak Parti, Türkiye de önemli bir markadır. Adı ile partinin, birbiriyle bütünleşmesinden dolayı da, Ak Parti artık, bir dünya markası haline gelmiştir şeklinde konuştu.

ADİL VE İNSAN ODAKLI HİZMET

Çevre ve Şehircilik Bakan Müşaviri Başkanı Ahmet Zenbilci, Partinin felsefesini ise, şöyle özetledi:

“Kuruluşumuzdan itibaren, hizmet anlayışımız, İNSAN odaklı ve ADİL hizmettir. İnsanlara, havadan bakan bir zihniyetle değil, mütevazi, samimi ve iyi niyetli yaklaşımlarla, vatandaşa SOSYAL hizmetleri ayağına götürmektir. Ak Parti felsefesinde, hizmetlere ticari bakılmaz. İşte, 16 yıllık başarımızın temelinde yatan, ana unsurlar bunlardır” dedi.

KADIN SEÇİMLERİN KADERİDİR

Çevre ve Şehircilik Bakan Müşaviri Ahmet Zenbilci, 2019 seçimleri ile ilgili, yaptığı açıklamayı şöyle sürdürdü:

“Kadın Kollarımız başta olmak üzere, kadınlarımıza büyük görevler düşmektedir. Kadınlarımız, seçimlerin kaderini tayin eden ve edecek olan, en önemli ve en kararlı seçmen kitlesidir.

Bu bakımdan, teşkilatlarımıza düşen görev ev, ev, dolaşarak özellikle de kadınlarımıza, Ak partinin programlarını ve yapacaklarını, çok sade ve açık bir dille anlatarak partimizin, sosyal hizmetlere verdiği desteğin, önemini madde, madde, açıklamalıdırlar. Seçimler, kırsal yerlerde, öyle bayrak sallamakla alınmaz. Özellikle, küçük yerleşim yerlerinde, vatandaşlara bire-bir dokunarak, Sosyal iktidar anlayışın ancak, Ak Parti ile büyüyeceğini, vatandaşlara anlatılmalıdır”

VİZYON ÖNEMLİ

Bakanlık Müşaviri Zenbilci, Ak Parti adaylarında aranılan, kişisel özelliklerle ilgili olarak da, şunları söyledi:

“Kadın veya Erkek olması önemli değil. En önemlisi, VİZYON sahibi olmalıdırlar. Adaylarımız, halka güven veren, topluma yüksekten bakmayan, hizmet ve sevgiyi birleştiren, dürüst, etkili ve toplumun hizmet önderi olabilecek, kapasiteye sahip olanlardan, seçilecektir. Bu konuda, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın, kesin talimatı var. Aday seçimlerinde, teşkilatlarımızın bu özellikleri, mutlaka dikkate almaları gerekmektedir” dedi.

FİTNEYE YER VERMEYİN

Bakanlık Müşaviri Zenbilci, Seçim çalışmalarının başlaması ile birlikte, birlik ve beraberliğin, çok daha önemli bir hale geldiğine değinerek, şunları söyledi:

“Bugün Mübarek Cuma gün. Fitne ve Fesat toplumları yıkan, insanları birbirine düşman kılan, son derece çirkin bir oluşumdur. Siz, hiç bir zaman, fitne ve fesatta inanmayın.

Böyle bir olayla karşılaştığınızda, anında açın telefonu, konunun doğruluğunu araştırın. Gerekirse, yanlarına gidip, karşı -karşıya yüzleşerek, hakikati öğrenin. Bunu yapmadığınız takdirde, ilişkileriniz zedelenecek, başarı oranınız da zayıflayacaktır. Fitne ve fesatçılara, asla aranızda yer vermeyin. Partiye, kırgın ve küskün olan kim varsa, bire-bir giderek konuşun. Gönüllerini alın. İkna edin ve kırgınlıkları giderin” dedi.

TAZİYE VE ZİYARET

Bakanlık Müşaviri, Ahmet Zenbilci, iki taziye sonrası, Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal’ıda, makamında ziyaret etti.Zenbilci ve İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, Ak Parti Meclis Üyesi Nigar Kartal’ın, geçtiğimiz hafta vefat eden, Annesi Emine Kartal için, taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı dileğinde bulundular.Sonrasında, Pozantı’nın tanınmış işadamlarından, Ali Alıklı’nın Kore Gazisi olan Babası, Ömer Alıklı’nın vefatı dolayısıyla, taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı dileğinde bulundular.Ahmet Zenbilci burada, Kore Gazisinin ve tüm Şehitlerimize ithaf en, Yasin-i Şerif ve Fatiha okudu.Heyet buradan, Belediye Başkanı M. Sami Baysal’ıda makamında ziyaret etti.

ARISOY “TEŞEKÜR EDERİZ”

Müşavir Ahmet Zenbilci’nin, ziyareti bitimi, Pozantı’dan ayrılması sonrası, İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, Gazetemize şu açıklamayı yaptı:

“Sarıçam, Eski Belediye Başkanımız ve Çevre ve Şehircilik Bakan Müşavirimiz Sayın Ahmet Zenbilci”nin, Pozantı’ya yaptığı ziyaret, bizleri onurlandırmış olup, heyecanımıza ortak olması da bizleri, daha da yüreklendirmiştir.Kendisinin, başta belediyecilik olmak üzere, siyasi hayatındaki engin tecrübesinden de, devamlı faydalanmakta idik. Bu ziyaret ile de, daha da güçlendik” diyerek, teşekkür etti.

ÖZEL HABER : HAYRİYE EROĞLU

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER