1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

HAYRETTİN KIYMET’TEN “KIYMETLİ EVLER”

HAYRETTİN KIYMET’TEN “KIYMETLİ EVLER”
Bu haber 18 Aralık 2017 - 11:19 'de eklendi ve 1.815 views kez görüntülendi.

Çok Programlı Lisesi Karşısında, Temeli Atıldı Satışları Başladı.

HAYRETTİN KIYMET’TEN “KIYMETLİ EVLER”

Pozantı iş aleminin basamaklarını, emin adımlarla çıkan, Toroslar Elektrikle adını duyuran Hayretin Kıymet, yeni bir iş kolunda daha, Pozantı’lılara hizmet vermeye başladı.

Kıymet Emlak -İnşaat Sanayi- Ticaret Limitet Şirketi adı altında, Müteahhitliğe başlayan Hayrettin Kıymet, “KIYMETELİ EVLER SİTESİNİN” temelini, Pozantı Merkezinde bulunan Türkan İrfan Akün Çok Programlı Lisesi karşısında, geçtiğimiz hafta, kurban kesilip dua edilerek temeli atıldı.

Yakın dostlarının yanı sıra, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Özgür Gören, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Aytekin, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Zamir Kalas, Pozantı Beton Santrali Sahiplerinden Soner Kaya, Fatih Nar, Öztürk Pastanesi Sahiplerinden Müteahhit Yakup Öztürk, Müteahhit İbrahim Akçarcı, Müteahhit Hürcan Özcan ile, arkadaşları temel atma töreninde Hayrettin Kıymeti, bu mutlu başlangıçta yalnız bırakmadılar. Kurbanların kesildiği, duaların edildiği, Kıymetli Evler Projesinin başlangıcı olan, temel atma töreninde bir konuşma yapan, Kıymet Emlak ve İnşaat Ltd Şti Sahibi Hayrettin Kıymet, şunları söyledi:

“Pozantı’dan kazandıklarımı, Pozantı ile paylaşmak en büyük hedefimdir. Bu amaçtan yola çıkarak, Kıymetli Evleri Projesine başlamış bulunuyorum. Toplam, 2 Blok 10 Kattan 60 Daire olarak, projelendirdiğimiz evlerde, daireler standart 3+1”dir. Merkezi yerde olmasının yanı sıra, her cephesinin açık olması, ileriki yıllarda da, hiç bir cephesinin kapanmayacak şekilde inşaatına başladığımız, kıymetli Evlerle ilgili olarak, ödemlerde en ekonomik şekilde, alıcılarla bire-bir görüşülerek, değerlendirilecektir.

Temel atımı ile birlikte, daire satışlarımızda başlamıştır. Bu konuda bilgi almak isteyenlerin, 0539 843 21 11 veya 0322 581 21 11 Nolu Ofis numaramızı arayabilirler. Ayrıca, bizzat Alay Yolu İnönü Caddesi üzerinde, bulunan Kıymet Emlak İnşaat Ltd Şti Firmamıza da uğraya bilirler. Yanı sıra, en kısa zamanda   alıcıların görüşüne sunacağımız, örnek dairemizi de görerek, kalitemiz konusunda bilgi sahibi olabilirler.” Dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER