1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Kaymakam Sarıdoğan: ” İLKELERİNDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ.”

Kaymakam Sarıdoğan: ” İLKELERİNDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ.”
Bu haber 11 Kasım 2019 - 8:47 'de eklendi ve 597 views kez görüntülendi.

Kaymakam Sarıdoğan:

İLKELERİNDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ.

Pozantı Kaymakamı Muammer Sarıdoğan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak aşağıdaki ifadelere yer verdi:

“Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, büyük devlet adamı Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, sonsuzluğa uğurladığımız günün 81. Yıldönümünde bir kez daha özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü kuşkusuz matem ile yad etmek yerine, fikirlerini ve ilkelerini yaşatarak gelecek nesillere yansıtmayı milli vazife olarak görüyoruz.  Her zaman minnet ve şükran duyguları ile andığımız Atamızı anlamanın yolu, onun göstermiş olduğu yolda, çağın şartlarına uyarak yeni hedefler koymak ve bu hedeflere kararlı adımlarla ilerlemektir. Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün ilkelerinden asla vazgeçmeyerek kararlı ve istikrarlı ilerleyişimizi sürdüreceğimize manevi huzurunda söz veriyor, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bayrak ve vatan uğruna can vermiş tüm aziz şehitlerimizi minnet, rahmet ve şükranla anıyoruz.

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER