1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI KONUŞUYOR

POZANTI KONUŞUYOR
Bu haber 10 Haziran 2019 - 8:17 'de eklendi ve 1.386 views kez görüntülendi.

POZANTI KONUŞUYOR

GÖNDERME

“Mutluyum!!
Çünkü yol yakınken dönüşlerim var…
huzuruma şaşırmayın çünkü yarı yolda duranlardan koşar adım gitmişliğim var..
Gelsin hayat bildiği gibi elinde ne varsa hayata dair, ötesi hiç bir şey ya da vesair…
Gerisi misafir!!!” Bu paylaşım, Cumhur İttifakının Pozantı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Yusuf Arısoy’a ait olup, gönderimin muhatabının adresini ise, okurlarımıza bırakıyoruz.

YAYLA EVİ
Bir kurumun başında, etkin ve yetkin bir ismin, yaptırmakta olduğu yayla evi ile ilgili, kulağımıza gelenler bizi hayli meraklandırdı.
İnşaat hayırlı olsun. Kimsenin gözü yok. Ama çalışanların ise, yine bir kurumun Personelleri olduğu iddiaları, dedikodu malzemesi olmaya devam ediyor..

BAŞLIYOR.

Cumhuriyet Halk Partisi, Pozantı İlçe Örgütü ile ilgili olarak, yaklaşık üç hafta önce yazdığımız bir yazıda, Bayram sonrası CHP de hareketlilik başlayacağını, Genel Merkezin de, hazırlık içinde olduğuna yer vermiştik. Adana İl ve Genel Merkez de de, dikkatle izlenen yayınlarımızdan ses geldi. Ve muhtemelen bu hafta içerisinde, CHP Pozantı İlçe Örgütünde, yapılacak değişiklikler ile, örgüt güçlenerek yoluna devam edecek şeklinde, gelişmeler başladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER