1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“ÜZÜLECEK, AMA BAŞKANLIĞI ALACAĞIZ”

“ÜZÜLECEK, AMA BAŞKANLIĞI ALACAĞIZ”
Bu haber 05 Şubat 2018 - 11:54 'de eklendi ve 1.145 views kez görüntülendi.

YENİ’DEN, BAŞKAN BAYSAL’A GÖNDERME !

“ÜZÜLECEK, AMA BAŞKANLIĞI ALACAĞIZ”

Ak Parti, Pozantı 6. İlçe Olağan Genel Kongresi, 3 Şubat 2018 Cumartesi günü, Atatürk Kültür Merkezinde yapıldı.Salon düzeninden, davetliler, delegeler ve partililerle gençlerin, adeta bire-bir ilgilendiği İlçe Kongresinde, en ufuk bir eksiklik yoktu. Baştan sona kadarda, hiç bir aksama olmadı.

GELİN GİBİ SÜSLEME

İlçe Başkanı Yusuf Arısoy’un, günler öncesinden başlattığı, Kongre düzeni ile, ilgili çalışma ve uygulanması, Atatürk Kültür Merkezinin, dışından başlayıp, salonun süslenmesi, Sinevizyon gösterimi, katılımcılar tarafından da büyük bir takdirle karşılandı. Koltuklara, önceden konulan Türk Bayrağı ve Ak Parti Flamalarının yanı sıra,

Yine, üç ayrı renkten oluşan balon süslemesi, davetliler için, özel olarak hazırlanmış kumanyalar ve diğer ikram, 6. Olağan İlçe Kongresin de, Yusuf Arısoy ve genç ekibinin, büyük bir başarısı olarak dikkat çekerken, davetlilerin de, gösterilen ilgiden, son derece memnun kaldıkları dikkatlerden kaçmadı. Sunum Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı Sonrası Divan Başkanlığına ve Üyeliklerine Murat Ayhan Benli, Mehmet Ali Özmansur, Hasan Dönmez, Büşra Durmuş ve Selçuk Coşkun seçildi.

ARISOY: “BEN DEĞİL, BİZ”

Ak Parti, Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, konuşmasının tamamında “ BEN” yerine, “BİZ” Kelimesini kullanması, Ak Parti felsefesini iyi özümsemiş olmasının da, bir işareti oldu. Kendisinin konuşmasını, diğer sütunlarımızda paylaşacağız.

KÜÇÜK CAN, “HEDEF 2071” DEDİ

Kürsüye gelen bir diğer konuşmacı ise, Ak Parti Adana Millet Vekillerinden Prof. Dr. Talip Kücükcan oldu.

Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatının, Milli Şuurdan kaynaklandığını belirterek, özetle şunları söyledi:

“ Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatını başlatırken, hiç kimseden onay ve izin almadı. NATO Başta olmak üzere, Avrupa Birliği bizi yalnız bıraktı. Zannettiler ki, biz harekete geçmeyeceğiz. Ama, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın, bu konudaki kararlığı ve Ordumuzun büyük gücüne, Milli desteğimizin de eklenmesi ile, alınan başarılar, hepimizin ortak onurudur. Bunu, gelecek yıllara taşımak, Sayın genel Başkanımıza ve Cumhurbaşkanımıza, verilecek olan siyasi ve manevi destekle devam ettirilmesini gerektirir.

İşte bu İlçe Kongresin de de, bu desteğin coşkusunu yaşıyoruz. Yeniden göreve getirilecek olan, İlçe Başkanımız Yusuf Arısoy konuşmasında, “ Ben Gencim” dedi. Ama, kendisi çok heyecanlı, ve tecrübeli görüyorum. Bütün bunları, yeni seçilecek ekibi ile, 2019 seçimlerinde, Pozantı halkı ile birlikte, yaşayacaklarına şimdiden inanıyorum, Bu kongre ile, 2019 seçimlerinde, Ak Partiyi tekrar iktidara, Sayın Cumhurbaşkanımızı ise, Başkanlığa taşıyacağız. Bu hedef tarih sıralaması ile, 2023, 2052 ve 2071’e kadar gidecektir. Biz görmeyeceğiz ama, gelecek nesillerimizin de bu heyecanı yine Ak parti iktidarı altında yaşayacaklarına inanıyorum” dedi. Tekrar seçilecek olan, İlçe Başkanı Yusuf Arısoy ile, ekibine başarılar diledi.

SARI, “HEYECAN BENİ DUYGULANDIRDI”

Diğer konuşmacı ise, Çevre ve Şehircilik Eski Bakanlarından, Fatma Gül Demet Sarı oldu. Özetle şu görüşlere yer verdi:

“ Kongrenizi ve tekrar seçilecek olan, Başkan ve Yönetim Kurulunu kutluyorum. Pozantı Kongreleri, her zaman heyecanlı geçmiştir. İlçe Başkanımız Yusuf Arısoy’unda, bu heyecanın salonda birlikte yaşanması, Pozantı’lıların, Ak Parti coşkusuna ortak olmalarının da, bir işareti oluyor. Yeni seçilecek olan ekip, partimizi 2019 seçimlerine taşıyacaktır.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımıza, 15 Temmuz hain darbe girişiminde gösterilen, halk desteğinin aynı coşkusunu, şuanda da yaşıyoruz. Zeytindalı Operasyonun takipçisiyiz. Cumhurbaşkanımız, bunu bütün dünyaya ilan etti. Bazı oyun bozucularının, Afrin de sivillere zarar veriliyor şeklindeki, çirkin söylemleri, asla doğru değildir. Bizim sivillerimizin zarar gördüğü ise, bir gerçektir. Ak Parti de, sıfat değişikliği olabilir ama, hizmet değişikliği olmayacaktır. Yeniden seçilecek olan, İlçe Başkanı Yusuf Arısoy ve Yönetim Kurulunu, tebrik ediyor, hayırlı olsun diyorum”

YENİ, “BELEDİYELERİ ALACAĞIZ”

Ak Parti, Pozantı 6. Olağan İlçe Kongresinde, en ilginç konuşmayı ise, Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni yaptı.

Kongreyi, baştan sona kadar, konuk olarak izleyen, Pozantı Belediye Başkanı, Mahmut Sami Baysal ve MHP İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar’ın da, “CAN KULAĞI” ile, dinledikleri bu konuşma, Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezlerinin, birlikte yürütmekte oldukları, “ MİLLİ İTİTFAKA” tamamen ters düşen bir söylem oldu.

İl Başkanı Yeni, Başkan Mahmut Sami Baysal ve birlikte oturduğu, MHP İlçe Başkanı, Durmuş Taşpınar’a ithaf en yaptığı, konuşma şöyle oldu:

“2019 Seçimleri, Cumhuriyet tarihimiz en önemli seçimleridir. Sayın Belediye Başkanı burada. Kendisi çok iyi çalıştı. Ama üzülmesin, çünkü Pozantı Belediyesini, biz kendisin den devir alacağız. Bizler daha iyisini yapacağız. Sayın Başkanı Üzeceğiz Hem de iki kere. POZANTI BELEDİYESİ ile birlikte, aynı şekilde, ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ’de alarak, daha iyi hizmet vereceğiz” dedi. Baysal ve Taşpınar, bu konuşmayı, aynı sakinlik ve sessizlik içerisinde dinlediler. Kongre bitiminde de, Başkan Fikret Yeni ve ekibini, araçlarına kadar yolcu ettiler.

İl Başkanı, Fikret Yeni konuşmasının, diğer bölümlerinde ise, Fırat Kalkanı ve Zeytin dalı Harekatına, Millet olarak desteğimizin, her geçen gün artmasının, Milli bir davranış olmaya, devam edeceğini ifade etti. 2019 Yerel, Genel ve Başkanlık seçimlerine, değindi. Pozantı’nın, İlçe Başkanı Yusuf Arısoy Başkanlığındaki ekibi ile birlikte, çok başarılı olacağına, şimdiden inandığını belirterek, başarılar diledi.

ÇİÇEĞİ VARDI. KENDİ YOKTU

Ak Parti, Pozantı 6. İlçe Kongresindeki sunumlarda, önceki tüm İlçe Başkanlarına, adları ile birlikte teşekkür edilirken, Kurucu İlçe Başkanı Kürşat Akpınar’ın, adının hiç geçmemesi ise, dikkat çekti. Diğer İlçe Başkanları olan, Kamil Erbil, Sami Demir, Yusuf Kenan Ulussever, kongrede gönderdikleri çiçekleri ile birlikte hazır bulunurken, Kürşat Akpınar’ın ise, sadece çiçek göndermekle yetindiği gözlendi.

Pozantı Gazetesi (Haber Merkezi)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER