1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

YUNUS TAŞ’DA EVLİLER KERVANINA KATILDI.

YUNUS TAŞ’DA EVLİLER KERVANINA KATILDI.
Bu haber 03 Aralık 2022 - 15:25 'de eklendi ve 426 views kez görüntülendi.

Kalabalık bir davetli gurubu katıldı.

YUNUS TAŞ’DA EVLİLER KERVANINA KATILDI.

Pozantı’nın yakışıklı gençlerinden Yunus Taş,  geçtiğimiz günlerde Pozantı’nın güzel kızlarından Şeyma Taş ile hayatlarını birleştirerek, evlilik kervanındaki yerlerini aldılar.

Atatürk Kültür Merkezinde yapılan düğün töreninde, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın kıydığı nikahın şahitliklerini ise,  Ak Parti İlçe Başkanı Necati Şen, CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Avukat Buğra Akpınar ve gelinin yakın arkadaşı Aylin Tekin yaptılar.

Her iki gencin aileleri de, Pozantı’nın tanınmış simaları idiler. Nikah töreninde, damadın abisinin jokey olması dolayısıyla, Türkiye Jokey Kulübünün ünlü simaları da, bu özel günde hazır bulunarak, diğer davetlilerle birlikte, gençlerin mutluluğunu paylaştılar.

Çok sayıda çiçeğin de gönderildiği bu düğün töreninde Taş ve Göksu Aileleri de, büyük mutluluk yaşadılar. Damadın Babası iş insanı Ramazan Taş, oğlunun mürüvvetini görmenin sevincini yaşarken, Nikahlarını kıyan Belediye Başkanı Mustafa Çay, şahitler Ak Parti İlçe Başkanı Necati Şen, CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’nun yanı sıra,  tüm katılımcılara, mazeretleri dolayısıyla gelemeyenlere, sanal ortam aracılığı ile gençlerin mutluluğunu paylaşan herkese, tek -tek teşekkür etti.

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, bizde Şeyma – Yunus Taş çiftini kutluyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyor, Göksu ve Taş ailelerini de tebrik ediyoruz. ( Haber: Hayriye Eroğlu)   

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER