1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

KÜRŞAT AKPINAR’DAN SEÇİM AÇIKLMASI

KÜRŞAT AKPINAR’DAN SEÇİM AÇIKLMASI
Bu haber 06 Haziran 2022 - 15:06 'de eklendi ve 585 views kez görüntülendi.

POZANTI’DAN KISA- KISA

KÜRŞAT AKPINAR’DAN SEÇİM AÇIKLMASI

2002 yılında, Ak Parti Pozantı İlçe Teşkilatını kuran ve dört yıl da seçilmiş İlçe Başkanı olarak görev yapan, siyasetçi ve iş insanı Kürşat Akpınar, Adana  siyasetinde de önemli konumlarda yer aldı. Geçen hafta içerisinde, büromuza bir ziyarette bulunan, Toroslar Dinleme Tesisleri Sahibi Kürşat Akpınar, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’la bir sohbet gerçekleştirerek, şunları söyledi:

“Ben, siyasetten asla kopmadım. İçinde olmaya da fazlasıyla, devam edeceğim. 2023 Genel, 2024 Yerel seçimlerle ilgili olarak, gazeteniz aracılığı ile yapacağım açıklamaların, Pozantı ve Adana siyasetinde, bazı dengeleri değiştireceğine de, şimdiden eminim. Ben önceden olduğu gibi,  bundan böyle de yapacağım tüm açıklamaların, arkasında durmaya devam edeceğim.  Bu açıklamalarımdan, kimler nasıl etkilenir, onu da zaman gösterecek”  dedi. İmtiyaz Sahibimiz Tamer Ünal’ın, Kürşat Akpınar’la yapacağı söyleşi ve yayını, önümüzdeki hafta Gazetemiz den takip edebilirsiniz.

KARALAR: “ MAĞDUR ETMEYECEĞİM”

Pozantı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. Yıl dönümü dolayısıyla, 25 Mayıs 2022 tarihinde Pozantı’ya gelen, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar Kurtuluş Töreni sonrası, açılışlarda ve temel atama törenlerinin yanı sıra, esnaf ziyareti gerçekleştirdi.  Bazı incelemelerde bulundu.

Başkan Karalar Akçatur Minibüsle Taşıyıcılar Kooperatifi terminal binasında Durak Başkanı Refik Günan ve araç kaptanları bir toplantı yaptı. Büyükşehir Belediyesinin Adana -Pozantı arasında, günde karşılıklı olarak yapılmakta olan iki sefer sayısının, üçe çıkarılmasına karşı çıkan Akçatur Kooperatifi Üyelerine, şunları söyledi:

ÇARE

Akaryakıt zamlarından sizler kadar, Büyükşehir Belediyesi toplu taşımacılığı da, fazlası ile etkilenmektedir. Ancak bu, sizi zor durumda bırakacağım anlamına gelmesin.

Vatandaşlarımı da, sizler kadar düşünüyorum.  Otobüs sayısını üçe çıkarırken, Akçatur  Taşıyıcılar Kooperatifi  Üyelerine maddi katkı sağlayarak, ekonomik destekte bulunarak, yükünüzü hafifleteceğim. Bu maddi desteği sadece size değil, aynı konumdaki diğer dört ilçeye de yapacağım. Kesin çözüm kararımı, bürokratlarımla görüştükten sonra, sizlerle paylaşacağım” dedi.  ( Foto Haber : Hayriye Eroğlu)  

ÇINAR AĞACI BELEDİYE’YE AİT

Matbaa Sokak, Hal Binası karşısında bulunan ve iki defa kesilme aşamasına gelen, ancak Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’ın kişisel, Gazetemiz Pozantı’nın’da, yayın yoluyla kesilmesine engel olduğu, “ ULU ÇINARIN” sorumluluğu, artık Pozantı Belediyesine ait.

Bu konuda yaptığımız araştırmada,  çınarın mahalle arasında  ve yol üzerinde bulunması dolayısıyla bakım ve koruma sorumluluğunun, Pozantı Belediyesini ilgilendirdiğini öğrendik.   Bundan böyle, bu ulu çınarın kesilmesi halinde, Pozantı Belediyesi uygulanacak olan cezai işlemin de, sorumlusu olacaktır.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER