1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

AYŞE DEMİR – DERDA ERDEM’DEN MUTLULUĞA İLK ADIM

AYŞE DEMİR – DERDA ERDEM’DEN  MUTLULUĞA İLK ADIM
Bu haber 19 Temmuz 2021 - 11:48 'de eklendi ve 678 views kez görüntülendi.

AYŞE DEMİR – DERDA ERDEM’DEN  MUTLULUĞA İLK ADIM

Pandemi kurallarının gevşetilmesi ile birlikte, mutluluk haberleri de peş -peşe gelmeye başladı.

Pozantı’nın Horoz Köyünün güzeller güzeli kızlarından Ayşe Demir ile, yine Pozantı’nın yakışıklı delikanlılarından Derda Erdem’in, geçtiğimiz hafta içerisinde, tatlıları yendi. Mutlu ve tatlı bir başlangıçla, evlilik yolunda ilk adımlarını attılar.

Horoz Köyü Düğün Salonunda,  aile arasında yapılan  tatlı merasiminde,  genç çiftleri bu mutlu günlerinde  sevenleri, dostları ve akrabaları yalnız bırakmadı. Katılımcılar, Ayşe Demir ve Derda Erdem’in, daha şimdiden birbirlerine çok yakıştıklarını belirterek, mutluluklarına ortak oldular. Tatlıları yenen çiftler de, gönüllerince eğlendiler. Genç çiftlerin aileleri, Arzu – Mehmet Demir ile, Hanife -Şadi Erdem’de evlatlarının mutluluklarını yaşamanın heyecanını tattılar. ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER